درباره وبلاگ


شما با استفاده از این سایت می توانید از امکانات مرجع تخصصی یراق آلات آشپزخانه به رایگان استفاده نمایید

مدیر وبلاگ : وحید منفرد
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
مرجع تخصصی یراق آلات آشپزخانه
مرجع تخصصی یراق آلات آشپزخانه
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
کار با آشپزخانه ای که طراحی مناسب و استانداردی ندارد در طولانی مدت خسته کننده است و می تواند به بدنتان آسیب وارد کند. اما آشپزخانه ارگونومیک چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

ویژگی های یک آشپزخانه ارگونومیک
کار با آشپزخانه ای که طراحی مناسب و استانداردی ندارد در طولانی مدت خسته کننده است و می تواند به بدنتان آسیب وارد کند. اما آشپزخانه ارگونومیک چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

بهترین تعریفی که می توان از یک آشپزخانه ارگونومیک داشت این است که بگوییم آشپزخانه ارگونومیک دارای محیطی است که با افراد سازگار شود نه اینکه اشخاص با محیط هماهنگ شوند.  

بررسی ویژگی های یک آشپزخانه ارگونومیک: 

ارتفاع و پهنای میز کار: 

کار با میز کاری که خیلی کوتاه یا خیلی بلند است، فرد را مجبور می کند تا در موقعیت نامناسبی برای استفاده از میز کار آشپزخانه قرار بگیرند که این کار، در طولانی مدت اثرات بدی روی سلامت فیزیکی شخص می گذارد. 
با توجه به اینکه میانگین قد انسان ها متفاوت است، پیشنهاد می شود که ارتفاع صفحه روی کار را با توجه به نیاز کاربر در نظر بگیریم. این عمل استفاده کاربران را ازمیز کار آشپزخانه راحت تر می کند. 
Valcucine که یک برند طراحی آشپزخانه است، ارتفاعات مختلفی برای صفحه روی کار با توجه به قد اشخاص پیشنهاد می کند. این مهم است که درابتدا ارتفاع میز کار را چگونه انتخاب کنیم زیرا این ارتفاع محل قرارگیری پریزهای برق، کابینت های دیواری و حفره ی خروجی لوله هود را تعیین می کند. 
اندازه پهنای میز کار تا به حال 60 سانتی متر در نظر گرفته می شد اما این اندازه درحال افزایش و ارگونومیک تر شدن است. پهنای 65، 80، 90 سانتی متری را می توان برای میز کار درنظر گرفت. با افزایش پهنای میز کار پایینی، باید پهنای کابینت دیواری کاهش پیدا کند تا در موقعیت ارگونومیک تری قرار بگیرند. 

همانطور که در تصویر بالایی مشاهده می کنید، موقعیت A اندازه سنتی در نظر گرفته شده برای پهنای میز کار  است که این پهنا 60 سانتی متر است. برای این پهنا مناسب ترین فاصله ای که با کابینت بالایی پیشنهاد می شود 54 سانتی متر است که این اندازه برای دید مناسب بر تمام میز کار لازم است. اگرچه کابینت دیواری فضایی بسته در پایین ایجاد کرده که امکان دید مناسب بر روی تمام میز کار را می گیرد و مقداری از فضای میز کار از دید خارج است. 

در موقعیت B فضای میز کار به 65 سانتی متر افزایش پیدا کرده است. می توانید پهنای کابینت بالایی را کمتر درنظر بگیرید تا امکان دسترسی و دید بهتری داشته باشید. این قابلیت به شما آزادی بیشتری برای کار روی میز کار آشپزخانه می دهد. و فاصله بین دو کابینت بالا و پایین هم در اینجا 48 سانتی متر پیشنهاد می شود. 

در موقعیت C، پهنای 80 سانتی متری پیشنهاد می شود که 60 سانتی متر آن باید برای پهنای کابینت پایینی در نظر گرفته شود. این موقعیت، دید بسیار بهتری روی میز کار  به شما می دهد. فاصله کابینت پایینی با بالایی هم 42 سانتی متر در نظر گرفته می شود. تمام سطح میز کار و محتوای کابینت بالایی، حتی در شلف های بالایی قابل مشاهده و دسترسی است. عموما قسمت عقب کابینت های بالایی در آشپزخانه های قدیمی، به راحتی قابل دسترس نیستند. اما با طراحی مناسب می توان به راحتی این فضا را هم کاربردی کرد. 
منبع: کابینت




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :




 
   
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات